Omroep Max pakt uit!

In het weekend van 1 en 2 september vinden de Open Studio Dagen plaats op het Media Park in Hilversum. Dit is hét evenement waarbij je de kans krijgt een exclusief kijkje achter de schermen te nemen bij radio en TV, en waarbij er genoeg te doen en ontdekken is voor jong en oud!

Jan Slagter, Henk Mouwe, Jan Rietman: deze en andere bekende MAX gezichten zijn aanwezig tijdens de Open Studio Dagen.

Wij verwelkomen u graag als MAX de deuren opent van Studio 5 en van Studio 23.

In Studio 5 kunt u een kijkje nemen in het decor van Hollandse Zaken, Nederland in Beweging, en kunt u een eerste selectie van de inzendingen bekijken die worden geëxposeerd naar aanleiding van de fotowedstrijd van Professors op Pad.

In Studio 23 kunt u onder andere de decors van MAX Geheugentrainer, Groeten van MAX en Tijd voor MAX bewonderen, kunt u op de foto gaan als Robèrt, Janny of André, op de cover van MAX Magazine, en op beide dagen mag u samen met bekende MAX presentatoren ervaren hoe het is om zelf autocue te lezen. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Jan Rietman.

Wij heten u van harte welkom bij MAX met gratis koffie, thee of een ijsje! Voor de kinderen staat er een springkussen en kunnen zij zich laten schminken.

Dus kom ook naar de Open Studio Dagen, graag tot dan!

Meer weten over Omroep MAX? Klik dan hier.