Live talkshow '#AAN TAFEL'

Live talkshow ‘#AAN TAFEL’ van United in studio 23
Op 2 september kunnen bezoekers te gast zijn in een heuse talkshow tijdens de Open Studio Dagen in de Dutch Media Week. United - nationaal en internationaal leverancier van faciliteiten en diensten op het gebied van televisie en mediaproducties - verzorgt een live talkshow, genaamd ‘#AAN TAFEL’.

Vanuit het decor van NPO 1-programma ‘Groeten van MAX’ in Studio 23 zal vier maal een live programma worden uitgezonden via YouTube en Facebook. Bezoekers zijn niet alleen welkom op de tribune, maar ook om plaats te nemen aan tafel. Presentator Kevin van den Berg heeft plaats voor vier gasten per programma en biedt graag ruimte voor het verhaal van zijn gasten. Interessante feiten, uitgesproken meningen en emoties over uiteenlopende thema’s die Hilversum en de rest van Nederland bezig houden, komen aan bod. Reporter Manon Blaauw doet live verslag vanaf het Media Park met een cameraploeg van United.

De studio is de hele dag toegankelijk voor bezoekers. Om 11.00 uur, 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur zijn de opnames van het praatprogramma. Iedereen is welkom, maar uiteraard geldt: vol is vol. Medewerkers van United laten zien hoe een tv-uitzending backstage in zijn werk gaat en laten bezoekers ook plaatsnemen achter de camera.

Te gast zijn?
Grijp deze kans om in een tv-studio jouw verhaal te vertellen, te midden van het publiek, in de spotlights voor alle camera’s! Heb je een onovertroffen record op je naam staan, een bijzondere ontmoeting gehad met je idool, een onvoorstelbaar unieke hobby of bijvoorbeeld een hilarische anekdote en dat kan worden ondersteund met een leuke foto en video?
Mail dan beknopt jouw verhaal (100 woorden) mét overtuigend beeldmateriaal naar redactie@openstudiodagen.nl (vermeld naam, e-mailadres en telefoonnummer). Uiterlijk 28 augustus krijg je bericht.