Koude Kermis

De Koude Kermis: Volkscultuur meets High Tech en High Art. Je favoriete kermisattracties krijgen een nieuw verhaal en een compleet nieuwe beleving!

Op de Koude Kermis is niets wat het lijkt. Maak een ritje in ‘The Fair Grounds’, een virtual reality rollercoaster-ride op zogenaamde ‘kiddy rides’ (ook voor volwassenen!), waag een gokje met de Grab the Pussygrijpmachine, kies je eigen e-nummers in het ZOET!-suikerspin-laboratorium, draai een rondje in de Carnaval des Moutons draaimolen – een ode aan de zoötroop, maar dan met Augmented Reality – of laat je vereeuwigen als freak van de toekomst in de Photobooth Freakshow!

In ‘Tijdreizigers, escaperoom on wheels’ wordt de iconische Nederlandse game ‘Vakantieracer’ in een eigentijds jasje gestoken. Stap in de hydraulisch bestuurbare Fiat Panda als kermis-race-simulator, met een groot scherm en Augmented Reality; een totale mix van fysieke en digitale werkelijkheden. Probeer zo snel mogelijk op je vakantiebestemming in Zuid-Frankrijk aan te komen, maar wel veilig natuurlijk ;).

Kosten: bij de Koude Kermis betaal je met de Open Studio Dagen munten die je kan aanschaffen bij de Kiosk.