Beleef de magie van radio en TV - tijdens de Open Studio Dagen op zaterdag 1 en zondag 2 september!

Wat
Mediastad Hilversum haalt alles uit de kast tijdens de 11e editie van de Open Studio Dagen op zaterdag 1 en zondag 2 september. Jong en oud kan zien en ervaren hoe radio- en televisieprogramma’s worden gemaakt, decorstukken bewonderen, BN'ers spotten, een interactieve tv-show meemaken en vele optredens bijwonen. Cool toch!

Waar
In Mediastad Hilversum. 

Wanneer
Zaterdag 1 en zondag 2 september 2018. 

Tijd
Tussen 10.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom!

Entree 
De toegang van de Open Studio Dagen is gratis!
We vinden het super als je op onze Facebook pagina al laat weten dat je ook komt!
Praat mee op Facebook en Twitter via @openstudiodagen onder #OSD18

Munten
Voor de eet- en drinktentjes, Muziekids TV Toren, Limosines en voor parkeerkaarten kun je op het terrein munten kopen. De prijs per munt is €2,50. Je kunt zowel contant als met pin betalen. 

Startpunt
De route van de Open Studio Dagen op het Media Park begint op de André van Duinboulevard. Hier krijg je een programma overzicht van alle programmaonderdelen en een makkelijke plattegrond van park en stad, zodat je goed je eigen route kan uitstippelen. 

Bereikbaarheid
Auto en fiets
Op het parkeerterrein van het Media Park is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor je auto of fiets. Tijdens de Open Studio Dagen geldt voor Parkeerdek A een speciaal parkeertarief van € 7,50 per uitrijkaart. Koop deze uitrijkaart bij de informatiebalie bij het Startpunt van de route. Let op! OP=OP

Trein
Het Media Park beschikt over een eigen treinstation die is verbonden met het park door middel van een traverse over de weg. Hierdoor sta je bij aankomst op station Hilversum Media Park binnen 5 minuten in het hart van park.
Voor de activiteiten in de stad kan je gebruik maken van station Hilversum Centraal. Deze bevinden zich op loopafstand van het station. 

Vervoer Open Studio Dagen
Geen zin in zere voeten tijdens de Open Studio Dagen? Voel je een echte BN'er en maak een ritje om het Media Park in de limousine voor een vergoeding van € 2,50 per persoon. Bussen worden gratis ingezet om bij de activiteiten in de stad te komen. De bus en limousine brengen je van de ene hotspot naar de andere tijdens de Open Studio Dagen! Kaarten zijn te krijgen bij de ingang van Beeld en Geluid.

Rolstoelvriendelijk
De route van de Open Studio Dagen is voor iedereen toegankelijk. Voor bezoekers die slecht ter been zijn of een rolstoel gebruiken, zijn extra voorzieningen aanwezig zoals liften. Het bezoek aan de TV Toren is helaas niet mogelijk met een rolstoel.